Actualitat

ATENCIÓ, ATENCIÓ.

El proper divendres dia 19 de juny, a les 18 hores . . . .  . Farem la festa d’entrada de l’estiu. Actuació musical en directe, refrigeri, begudes, … Un bon moment per compartir vivències i anècdotes. Esteu tots convidats  

llegir article

Sant Jordi amb el alumnes de 3 de primària del Col·legit Catalunya.

Alumnes de 3 de Primària del Col. Catalunya han vingut a llegir poesies per la diada de Sant Jordi. A la secció IMATGES i . . . .

llegir article

Abril 2015. Reunió amb la Sra. Mercè Conesa, alcaldessa de la ciutat.

El passat dia 16 d’abril, la Sra. Mercè Conesa, alcaldessa de la ciutat, va convocar als directors de les residències de . . . .

llegir article

INSPECCIÓ

En l’apartat Política de Transparència, podeu veure l’acta de la inspecció de Benestar Social i Família, que va tenir lloc al centre el passat dia 15 d’abril

llegir article

P.E.V.S de grau II

Des de fa uns dies ja es poden sol·licitar les Prestacions Econòmiques de Serveis (PEV) per a les persones amb grau II, que estan en residència ocupant plaça privada a l’espera d’ocupar una plaça pública.

llegir article

Sant Cugat ja disposa d’una Oficina de Benestar Social i Família

JA ERA HORA ! ! ! Estarà oberta els dimecres de 10 a 14 hores. Podeu veure més informació a: http://premsa.santcugat.cat/?p=13391

llegir article

UNA BONA NOTICIA

REACTIVACIÓ DE LES P.E.V.Serveis PER ELS GRAUS II

(Font ACRA 19/3/15)

“El Parlament de Catalunya va aprovar ahir una moció sobre el sistema . . .

llegir article

ACTIVITATS NADAL 2014

* 17/12/14 Cantada de nadales per alumnes de 4ª de primaria del C.E.I.P. Catalunya de Sant Cugat. * 21/12/14 Cantada de nadales per alumnes de l’Escola la Vall de Sant Cugat. *24/12/14 Visita del Pare Noël amb entrega de regals. * 30/12/14 Concert de flauta de temes nadalencs.

llegir article

SALA SNOEZELEN

Avui, Vera Noguera, psicòloga de centre, ha posat en marxa una nova activitat a través d’una Sala Snoezelen dirigida a . . .

llegir article

EN MEMÒRIA DE LA SRA. CONCHITA MUNNE UBACH. (┼ 25/08/2014)

Fa uns dies vam canviar tots els matalassos del centre. Què té això d’especial ?

Quan la Sra. Cochita ens va deixar, la seva filla, la Sra. Mª Teresa, com a . . .

llegir article